• Belföld
MZ/X

Ha gyógyfürdőbe látogatna a hosszú hétvégén, ezt a tesztet mindenképp látnia kell

A Tudatos Vásárlók Egyesületének célkeresztjébe ezúttal hét vidéki fürdő került.

A Tudatos Vásárlók Egyesülete hét vidéki fürdőt tesztelt a szolgáltatások, kedvezmények, tisztaság, a környezetvédelem és akadálymentesítés szempontjából. 

Összesen hét vidéki gyógyfürdőt tesztelt a Tudatos Vásárlók Egyesülete: a Zalakarosi Fürdőt, a Miskolctapolca Barlangfürdőt, a Demjen Cascade Barlang- és Élményfürdőt, a Brigetio Gyógyfürdő Komáromot, az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőt, a Hungarospa Hajdúszoboszlót és a Veresegyházi Termálfürdőt. Azokat a szolgáltatásokat figyelték, amelyet a legegyszerűbb napijeggyel is igénybe lehet venni- írják a weboldalukon.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Eredmény

  Az árak széles skálán mozognak: 1000 forintostól egészen 3080 Ft-ig, de meg sem közelítik néhány drágább budapesti fürdő árait, amelyeket korábban teszteltek. A vidéki gyógyfürdőknél nem jellemző, hogy az árban lenne szauna vagy gőzfürdő, inkább a medencék számában van eltérés az alacsonyabb és magasabb árkategória között.

  Az első helyen a drágábbak közé számító Zalakarosi Fürdő végzett, második a Miskolctapolcai Barlangfürdő, harmadik pedig a Demjen Cascade lett. A középmezőnyt képviselte Komárom és Agárd, illetve  Hajdúszoboszló, legkevesebb pontot pedig a legolcsóbb Veresegyházi Termálfürdő kapta.

  A részletes teszteredmények az egyesület honlapján tekinthetők meg.

   

  Kommentek:

  Top 16