• Külföld
CsR

Így vizelte le egy férfi a helyet, ahol lelőtték a nizzai mészárost

Nizzában forronganak az indulatok, a helyre, ahol lelőtték a 84 ember életét kioltó mészárost szemétkupacot hordtak az emberek, volt olyan aki levizelte, más meg leköpte.

Az emberek most kezdenek magukhoz térni Nizzában a sokk után. Július 14-én, a Bastille ostromának a napján egy 31 éves tunéziai férfi 84 embert gyilkolt meg a Promenade des Anglais-n. Mohamed Lahouaiej Bouhlel az ünneplő tömegbe hajtott a hatalmas teherautójával, és a gyerekeket sem kímélve akit csak tudott elütött. A rendőrök lelőtték.

Azon a helyen, ahol Bouhlel meghalt, egy szemétkupacot hoztak létre. Flakonokat, csikkeket, köveket dobáltak az emberek, de akadt, aki levelet írt a gyilkosnak.

A kupacnál folyton emberek gyűlnek össze, volt olyan nő, aki egy flakonban vizeletet hozott és kiöntötte, de volt olyan férfi aki világos nappal levizelte a szeméthegyet, így nyilvánított véleményt.

Egy kisgyerek a kupacra köpött, többen hangosan átkozták Bouhlelt. Az emberek forronganak, dühösek,  a politikusokat és a rendőröket is egyaránt hibáztatják a történtekért. A Sun beszámolója szerint ugyanis úgy gondolják a gyenge biztonsági intézkedések miatt tudott a tömegbe hajtani a tunéziai ámokfutó.

Kommentek:

Top 0