• Külföld
Faktor

Kegyetlen dolgokat művelt egy bébiszitter, miatta halt meg egy család négy tagja

A dada azt találta ki, hogy felgyújtja, majd eloltja a házaspár házát, hogy jobban a bizalmukba férkőzzön.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Kivégeztek pénteken Kínában egy bébiszittert, akit egy család négy tagjának halálát okozó gyújtogatás miatt ítéltek halálra tavaly.

A hangcsoui bíróság tájékoztatása szerint Mo Huan-csinget azután végezték ki, hogy a kínai legfelsőbb bíróság megvizsgálta és helybenhagyta az ellene hozott halálos ítéletet.

A legfelsőbb bíróság úgy foglalt állást, hogy "Mo indítéka iszonyatos és rendkívül gonosz volt, és másokat veszélyeztetett". Mo a letartóztatás után beismerő vallomást tett ugyan, de a bűncselekmény jellege és súlyossága, illetve társadalmi következményei olyanok, hogy nem teszik lehetővé a büntetés enyhítését.

EZT IS AJÁNLJUK:
    A bizonyíték tényszerű és elégséges, az ítélet helyes

    - közölte a legfelsőbb bíróság. Mo szerencsejáték-függőségben szenvedett, és adósságba verte magát - írja az MTI. Két évvel ezelőtt vállalt gyerekgondozást egy háromgyerekes házaspárnál. Ékszereket és karórát lopott tőlük, a kölcsönkért pénzt pedig eljátszotta. Tavaly júniusban támadt az az ötlete, hogy felgyújtja, majd eloltja a házaspár házát, hogy még jobban a bizalmukba férkőzzön, de a tűz pillanatok alatt elterjedt, és a családfő három gyerekével együtt ott halt meg. Mo Huan-csinget lopás miatt is elítélték.

    Kommentek:

    Top 16