• Sport
András Ferenc

Győztes góllal mutatkozott be Gyurcsó Lengyelországban - videó

A lengyel labdarúgó-bajnokságban is elkezdődtek a tavaszi küzdelmek, a 22. fordulóban két magyar is gólt tudott szerezni. Miután Nikolics Nemanja tegnap duplázott, ma Gyurcsó Ádám döntött el egy mérkőzést.

Fotó: pogonszczecin.pl

Fotó: pogonszczecin.pl

Gyurcsó Ádám télen a Pogon Szczecin csapatához szerződött. Az együttes a forduló előtt a bajnokság negyedik helyén állt.

A magyar válogatott labdarúgó az első meccsén rögtön kezdőként kapott szerepet új csapatában, és végig is játszotta a Korona Kielce elleni összecsapást.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A mérkőzés nem indult jól a Szczecin csapatának, mert már a 17. percben kétgólos hátrányba kerültek. Gyurcsó Ádám csapata azonban a 70. percben egyenlíteni tudott, sőt a magyar játékos 78. percben lőtt gólja révén a győzelmet is megszerezte.

  Gyurcsónak egy hosszú szóló végén passzolt csapattársa, majd ő befelé cselezett, és egy védő lábai között a kapuba lőtt.

  Gyurcsó gólja:

  A meccs végeredménye 3-2 lett, így a Pogon Szczecin továbbra is negyedik, de ugyanannyi pontja van, mint a harmadik helyen álló Cracovia csapatának. A magyar játékos csapata pénteken lép legközelebb pályára, akkor a listavezető Piast Gliwice lesz az ellenfél.

  A fordulóban nem csak Gyurcsó Ádám lőtt gólt magyarként, hanem Nikolics Nemanja is, aki duplázott, 23 góljával magasan vezeti a lengyel góllövőlistát.

  Top 16