• Külföld
Faktor

Észvesztő sebességgel randalírozott szülei kocsijával a 10 éves

A 10 éves fiú majdnem 20 kilométeren keresztül vezette szülei kocsiját, hogy boltba menjen. A rendőröknek a kocsi elképesztő sebessége tűnt fel.

A gyerek nagyjából 110 kilométer per órával közlekedett az ohiói Fostoriában. Sebességét a rendőrök is észrevették, és üldözőbe vették a kivilágítatlan autót.

A hajszának az vetett véget, amikor a gyerek a járdára hajtott. A rendőröket pedig igencsak meglepte, hogy ki ül a volán mögött. Nem egy nehézfiút, hanem egy 10 éves kisfiút találtak a vezető ülésen.

Illusztráció.

Illusztráció.

Keith Loreno rendőrfőkapitány szerint a gyerek vásárolni indulhatott.

Az eset során senki sem sérült meg, bár centiken múlt, hogy a gyerek egy kamionnal frontálisan ütközzön, és másokat is veszélyeztetett a környéken.

A gyerek a közeli Kansasből származik, a rendőrök pedig őrizetbe vették. A szüleit semmivel nem vádolták meg, a gyereknek azonban a fiatalkorúak bírósága elé kell állnia – írja a Metro.

Loreno szerint az eset tanulsága, hogy a szülők mindig olyan helyen tárolják a slusszkulcsot, ahol a gyerekek nem férnek hozzá, hiszen most nem történt tragédia, de máskor bármi megeshet.

Kommentek:

Top 0