• Belföld
Faktor

Online patika nyílt Magyarországon

Budapest belvárosának egyik gyógyszertára online patikát nyitott. A honlapon keresztül nem csak otthonról vehetjük meg a gyógyszereinket, de a gyógyszerésszel is konzultálhatunk.

Illusztráció.

Illusztráció.

Ezentúl online is rendelhetők gyógyszerek a budapesti Fővám téren éjjel-nappal nyitva tartó ügyeletes patikából – írja az origo.hu.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A lap oldalán olvasható, hogy Kovács Máté György cégvezető azt mondta:

  a fogyasztók hozzászoktak, hogy a weben rendelnek pizzát, taxit vagy cégalapítást. (...) Azt szeretnénk, hogy soha többé ne kelljen a patikában se sorban állni.

  Budapesten belül expressz csomagküldéssel egy órán belül kerül kiszállításra a rendelés, a Magyar Postával országszerte egy munkanap alatt. Ezeken túl arra is van lehetőség, hogy spórolás érdekében mi magunk vegyük át a csomagot a postán, így kevesebb a szállítás összege.

  A gyógyszerek és sok más egyéb, mint például vitaminok és bioélelmiszerek rendelése mellett, betegtájékoztatók is elérhetők a honlapon, de a gyógyszerésszel is kapcsolatba lehet lépni e-mailen, cseten és telefonon keresztül. A vényköteles gyógyszereket azonban egyelőre csak Budapest belső kerületeibe lehet rendelni.

  Az online patika legálisan, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet (OGYÉI) engedélyével működik.

  Kommentek:

  Top 16