• Krimi
Faktor

Vérfürdőt rendezett otthonában a tinilány, apja öngyilkos lett

A 18 éves lány brutális módon ölte meg nagyanyját, mégis szabadon engedték.

A rokonok még mindig sokkos állapotban vannak a múlt hétvégén történt tragédia után, amely során a 18 éves Lucia brutálisan megkéselte 80 éves nagyanyját Zsolnán. A család nem érti, a bíróság hogy engedhette szabadon a gyilkossággal vádolt lányt.

Kiderült, hogy Lucia 16-szor szúrta őt meg. Hét szúrás elölről, kilenc pedig hátulról érte. A máját ért szúrás okozta a halálát. Szegénynek esélye sem volt védekezni, Lucia agresszíven támadt rá

– mondta Lucia nagynénje. A lány unokatestvérei sem értik, hogy bánthatta nagyanyjukat a fiatal, aki mindig is szeretettel törődött vele. Azzal sem tudnak megbékélni, hogy a bíróság szerint szabadon védekezhet.

A család szerint Lucia neonáci együttesek zenéit hallgatta, a közösségi hálón pedig szintén voltak agresszív megnyilvánulásai. A vádlott kedden édesanyja kíséretében pszichológushoz ment.

Még egy veszteség is érte a családot, ugyanis Lucia apja kivetette magát az ablakon - írja a Paraméter.

A 18 éves Lucia szombaton reggel 8 óra körül késelte meg 80 éves nagyanyját, miután egy vita hevében 40 éves édesapja kiugrott az ötödik emeleti lakás ablakán. Amennyiben beigazolódik a lány bűnössége, 20-25 éves szabadságvesztésre, de akár életfogytiglani börtönre is ítélhetik.

Kommentek:

Top 0