• Krimi
Faktor

Kihűlt apósa, gyilkossággal vádolták meg Zsuzsát

A férfi kiment az udvarra, elesett és megfagyott.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Éjszakai műszakból ért haza V. Zsuzsanna, ezért lefeküdt aludni, de nem vette észre, hogy apósa kiment az udvarra, elesett és megfagyott. A nőt gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolták, ám a Bors szerint bíztak a felmentésben. Zsuzsanna nem érezte magát bűnösnek, gyerekei apja is kitart mellette.

Lábatlani házukban két gyerekükkel és a szívbeteg, idős apóssal éltek. Nyikolaj bácsi egy ideje már nem tudta ellátni magát. A házaspár felváltva dolgozott éjszakai műszakban, így gondoskodtak a családról. 2016. január 26-án Zsuzsanna reggel ért haza, megreggelizett Nyikolaj bácsival és lefeküdt aludni. Nem vette észre, hogy apósa hiányos öltözetben kiment az udvarra, elesett és megfagyott. Este a hazaérkező fia talált rá. Az idős férfi öt nap múlva elhunyt a kórházban, ahol hivatalból tettek feljelentést az ügyben.

Az ügyészség szerint az asszonynak be kellett volna zárnia az ajtót, gondoskodnia kellett volna arról, hogy Nyikolaj bácsi ne mehessen ki.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Szerettük az apámat, gondoztuk, pedig nehéz természete volt. Miért zártuk volna be? Nem akartuk korlátozni a szabadságát

    – mondta a lapnak a bácsi fia. A bíróság végül tegnap úgy döntött, hogy Zsuzsanna nem követett el bűncselekményt, és felmentette a vád alól. A lapnak a pár elmondta: annyira szerették a férfit, hogy a saját udvarukban alakítottak ki neki egy sírhelyet.

    Kommentek:

    Top 16