• Krimi
Faktor

Nemsokára szül a megölt Vivien édesanyja, egy helyen élnek a gyilkos családjával

A családnak a gyászon kívül azt is fel kell dolgozni, hogy lányuk gyilkosának családja a közelben lakik.

Egy éve ölték meg a 20 éves Majoros Vivient. Édesanyja, a 39 éves K. Gyöngyi és párja, Zoltán napokon belül karjaiban tarthatja elhunyt lányuk kisöccsét, Gyöngyi ugyanis gyermeket vár.

Vivient megkéselte gyilkosa. (Képünk illusztráció.)

Vivient megkéselte gyilkosa. (Képünk illusztráció.)

Vivient nem pótolhatja a kisbabánk, de valamennyire vigaszt nyújthat. A feleségem veszélyeztetett terhes, ezért már bent van a kórházban. A szülés hónap végére van kiirtva, de lehet, hogy a pici előbb érkezik

– mondta a Blikknek Zoltán, Vivien nevelőapja. A férfi családja nehéz helyzetben van, mert a gyászon kívül azzal is meg kell birkózniuk, hogy a lányuk életét kioltó K. Bálint családjával egy faluban laknak.

Majoros Vivient gyerekkori barátja, K. Bálint ölte meg egy évvel ezelőtt. A lányt először a rendőrség eltűntként kereste, amikor egy buli után nem ért haza. Aztán kiderült, hogy a fiatal a szórakozóhely elől felhívta régi barátját, K. Bálintot, hogy jöjjön érte autóval és vigye haza. A fiú odament a Népligethez, az úton azonban nagyon dühös lett, mert Vivien nem viszonozta szerelmét. K. Bálint kést rántott, és halálra késelte a lányt, majd a holttestet elrejtette egy Dabas melletti erdős részen. K. Bálint előzetes letartóztatásban van. Büntetése tíz évtől húsz évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztés lehet.

Kommentek:

Top 0