• Belföld
Faktor

Durva részletek: ezért ölhette meg Roland a fiatal Csengét az ismerősök szerint

A fiatal lány testét fejjel lefelé tette az aknába a fiú.

Újabb részletek derültek ki a borsodnádasdi tini halálával kapcsolatban. Gyilkosa fejjel lefelé, meztelenül dobta a vízaknába a 17 éves Csengét. A lány halálát a szakértői vizsgálat szerint fulladás okozta. A fiút, akit többen láttak eltűnése napján a lánnyal, a rendőrök emberöléssel gyanúsítják: mint azt megírtuk, a 20 éves B. Roland beismerő vallomást tett.

Roland jól tanult, erdésznek készült, de aztán a kőművességet is kitanulta. Mindig is nyugodt, felelősségteljes gyerek volt, egyszerűen nem értjük, mi történt

– mondta korábban a család a Blikknek. Hozzátették, hogy a fiúnak egy nagy szerelme volt, akivel korábban szakítottak.

Sze­relmes volt Csengébe, és elképzelhetőnek tartom, hogy azért történt minden, mert ő is visszautasította, miután alig egy héttel korábban szakított vele az addigi barátnője.

- mondta a Borsnak egy ismerős, aki szerint bár mindenki meg van döbbenve, mit tett a fiú, azt sokan tudták róla, hogy sokat füvezik és olykor-olykor iszik is. Szerinte nem volt titok, hogy ha nagyon be volt állva, nem tudott józanul cselekedni.

A gyilkossággal gyanúsított fiatal szombaton Borsodnádasd egyik erdős területén találkozott a lánnyal, akivel kezdetben beszélgettek. A fiatal lány később öntudatlan állapotba került, majd a gyanúsított egy vízzel telt aknába engedte.

Csenge eltűnését vasárnap jelentették be, de hiába indultak keresőcsoportok a felkutatására, már csak a lány lemeztelenített holttestét találták meg, fejjel lefelé a helyi templom melletti aknában, amiben egyébként alig volt víz. Az csak a toxikológiai vizsgálatokból derülhet majd ki, hogy szervezeté­ben volt-e alkohol vagy bármilyen tudatmódosító szer.

Kommentek:

Top 0