• Krimi
Faktor

Kivérzéses sokk okozta a nógrádi lány halálát: nem akart szexelni, ezért megölték

A férfi brutális módon ölte meg a 18 éves lányt. Kocsijával is áthajtott rajta.

A bíróság szerint 2015 márciusában egy fiatal lány Salgótarjánból akart hazautazni a Nógrád megyei Bátonyterenyére. A vádlott, aki látásból ismerte a 18 évest, felajánlotta, hogy kocsijával hazaviszi a lányt. Menet közben a férfi megkérdezte a lányt, hogy ötezer forintért hajlandó lenne-e lefeküdni vele. A lány nem válaszolt az ajánlatra, hallgatását azonban a férfi beleegyezésnek gondolta, ezért lekanyarodott a főútról és Ivád külterületén egy dűlőnél megállt.

A férfi összeverte a lányt, majd áthajtott rajta kocsijával. (Képünk illusztráció.)

A férfi összeverte a lányt, majd áthajtott rajta kocsijával. (Képünk illusztráció.)

A helyszínen mindketten kiszálltak a kocsiból. A lány elutasította a férfi a szexuális közeledését, amitől a férfi csalódott és dühös lett. Mérgében arcon ütötte a fiatalt,  majd egy éles eszközzel többször fejbe verte. A lány ettől elesett, de a férfi tovább ütötte. Az áldozatnak eltört a koponyája, elvesztette eszméletét, és az ehhez társuló kivérzéses sokk rövid időn belül a halálát okozta - írja a haon.hu. Életét azonnali orvosi segítség sem tudta volna megmenteni.

A férfi ezután visszaült kocsijába, és áthajtott a lányon. Ezután elindult Salgótarjánba. A lány akkor még életben volt, amikor a kocsi ráhajtott.

A gyilkos életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott – tájékoztatta a táblabíróság szóvivője az MTI-t. K. Zs. S. legkorábban 35 év múlva bocsátható feltételes szabadságra, a férfit tíz évre a közügyektől is eltiltották.

Kommentek:

Top 0