• Belföld
Faktor

Kiderült, miért ölhették meg a fiatal tévést, Fanni járt is gyilkosával

A bizonyítékok kö­zött kulcsszerepet játszott a Fanni lakása közelében működő kamera felvétele.

Valószínűleg szerelmi gyilkosság miatt kellett meghalnia a 24 éves Fanninak. A lány ugyanis – fél éves kapcsolat után – a közelmúltban szakított a gyilkossággal gyanúsított férfival - írja a Bors.

Egy héttel Novozánszki Fanni november 20-i eltűnése után tartóztatta le a rendőrség azt a férfit, akit most a fiatal meggyilkolásával gyanúsítanak. Akkor még csak személyi szabadság korlátozásával vádolták, de időközben egyre gyűltek a bizonyítékok, amelyek a lány erőszakos halálára utaltak. Keddre ezek olyan egyértelműek lettek, hogy Fanni szüleivel közölték, készüljenek fel a legrosszabbra: a lányuk már nem él.

Úgy tudni, a bizonyítékok kö­zött kulcsszerepet játszott a Fanni lakása közelében működő kamera felvétele: ezen látszik, ahogy egy férfi az ölében az utcára viszi a lányt, és beteszi egy autóba. A kocsi útvonalát Dunaújvárosig tudták követni.

A rendőrség hamarosan letartóztatta a gyanúsítottat, B. Lászlót, autójában fegyvert, pajszert és Fanni vérének nyomait is megtalálták. A gyanúsítottról – aki még nem tett beismerő vallomást – csak annyit lehetett tudni, hogy 2010-ben az MSZP jelöltjeként indult az önkormányzati választásokon.

B. László állítólag nagyon szerelmes volt a csinos lányba, akivel a halála előtt már fél éve együtt volt. A Bors szerint Fanni költséges életmódot folytatott, amelyet a férfi nehezen tu­dott finanszírozni, és egyre gyakrabban szorult kölcsönökre. A nemzeti cégtárban szerepel egy 2015-ben alapított kft., amelynek B. László az ügyvezetője. A cég fő tevékenysége műszaki vizsgálat és elemzés, de az is kiderül, hogy jelenleg törlési eljárás alatt áll vagy megszűnt. A cégtár feltünteti: „üzleti kapcsolat létesítése csak nagy körültekintéssel vagy egyáltalán nem javasolt”.

Az áldozat azonban a közelmúltban szakított a gyanúsítottal, de a hozzá közel álló források úgy tudják, a férfi ebbe képtelen volt beletörődni. Ismerőseik szerint ez lehetett tettének indítéka.

Kommentek:

Top 0