• Belföld
Faktor

Volt kedvese élettársát ölte meg a pécsi férfi, az asszony védte a gyilkost

A férfi épp csak kiszabadult a börtönből, máris vérengzésbe kezdett.

Balta volt a gyilkos fegyver. (Képünk illusztráció.)

Balta volt a gyilkos fegyver. (Képünk illusztráció.)

A Baranya Megyei Főügyészség emberölés miatt emelt vádat egy pécsi férfi ellen, aki megölte volt szerelmének új élettársát.A férfi 2016 augusztusában szabadult a börtönből, ahova többek között azért került, mert volt élettársát bántalmazta. Amíg a férfi a börtönben volt, barátnője új kapcsolatot alakított ki.

A férfi szabadulása után felkereste volt párját, többször találkoztak, a nő próbált albérletet szerezni a férfinak. 2016 szeptemberében a vádlott elment volt élettársának a lakásához. A nő új társa el akarta zavarni a férfit, ő azonban nem ment el, és a lakásban összevesztek az asszony miatt.

A vita során a sértett védekezésképp egy kést vett elő, mellyel többször a vádlott felé szúrt. Ekkor a vádlott ököllel a sértettet arcon ütötte, melynek következtében az arccsontja eltört, majd a földre esett - írja az ugyeszseg.hu. Ezután az elkövető a szobában található baltával háromszor a sértett fejére ütött.

A bántalmazás után az asszony bejelentést tett a rendőrségen, azonban azt hazudta, hogy egy ismeretlen bántalmazta élettársát. A telefonhívás után az elkövető a helyszínről elmenekült, majd a helyszínelés után visszatért a házba, ahol megmosakodott, volt társától tiszta ruhát kapott. Ezután a férfi volt élettársával a helyszínt elhagyta és 2017. január végén történt elfogásukig Pécsett bujkáltak.

A sértett a bántalmazás következtében a kórházban elhunyt. A férfi emberölést, míg volt élettársa bűnpártolást követett el.

Kommentek:

Top 0