• Krimi
Faktor

Mindent vér borított: feldarabolta a helyi fodrászt a rendőrgyilkos

Halálra késeltek egy spanyol rendőrt Valenciában, aki le akart tartóztatni egy férfit, aki az utcán hagyott egy bőröndöt, amelybe egy feldarabolt holttestet rejtett.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Az 51 éves Blas Gámez Ortizt a 36 éves Pierre Danilo szúrta le, akit a helyszínen lelőttek a rendőrök. Danilót gyanúsították azzal, hogy kedd reggel feldarabolt holttestet csomagolt nejlonszatyrokba, majd egy bőröndbe tette azokat és otthagyta néhány kuka mellett, a saját otthona közelében.

Az áldozatot a 42 éves Alberto Enrique F. V.-ként azonosították be, aki Valencia központjában dolgozott fodrászként. A rendőrök a vérnyomokat követve jutottak el a gyilkos lakásához.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Danilo Dél-Afrikából származott, de svéd útlevele volt, és a rendőrök szerint vasárnap gyilkolta meg a fodrászt. Miután végzett a férfival, a hálószobából a fürdőbe vonszolta, ahol feldarabolta, ezután csomagolta be a táskába.

    A férfi egyik alsó szomszédja vasárnap arról tett bejelentést, hogy vörös folt jelent meg a plafonon, míg egy másik szomszéd szólt a rendőröknek, hogy Danilo egy nehéznek tűnő csomagot vonszol. A svéd állampolgárságú férfi sokáig volt börtönben, mielőtt Spanyolországba költözött volna – írja a The Local.

    Kommentek:

    Top 16