• Krimi
Faktor

"Megérdemelsz egy utolsó képet a lányodról" - írta az anya, mielőtt megfojtotta kicsit

A 20 éves Cody-Anne Jackson megfojtotta a saját lányát, majd megvágta a saját csuklóját, miután összeveszett a párjával.

A múlt októberi eset tárgyalása most kezdődött meg. Jackson és párja, Paul Hogan néhány héttel azelőtt költözött szét, hogy a nő megfojtotta kislányát - írja a Mirror.

Az anya nem bírta feldolgozni, hogy a vita szakítással végződött, napokig dühös sms-ekkel bombázta exét, majd küldött egy fotót a 2 éves Macey-ről, azzal az üzenettel, hogy

ne haragudj, de úgy gondoltam, megérdemelsz egy utolsó képet és emléket a kislányodról.

Október 9-én Jackson lefektette a kislányát, majd bevett 3-4 tablettát, aztán Macey-t átvitte a saját ágyába, és mellette lefeküdt aludni. Állítása szerint mikor az éjszaka közepén felriadt, a kislány már nem lélegzett - ekkor azonban még nem hívott mentőt, mert látta, hogy már semmit sem lehet tenni a kicsiért, ezért inkább visszafeküdt aludni.

Mikor felébredt, lement a konyhába, négy kést magához vett, és megpróbálta felvágni az ereit, de csak könnyű sebeket ejtett magán. Ezek után hívta a mentőket, valamint búcsúlevelet írt a nagybátyjának:

Itt ültem, és azon gondolkodtam, hogy megölöm magam és a lányomat. Nem akartam őt egyedül hagyni, de nélküle én sem tudok menni. Már nem maradt semmi nekem vagy Macey-nek.

A vizsgálat azonban azt mutatta ki, hogy a kislányt megfojtották, Jackson azonban továbbra is tagadja a gyilkosságot.

Kommentek:

Top 0