• Krimi
Faktor

Durva részletek az M5-ösön történt gyilkosságról, így ölt a tettes

Egy ember meghalt, egy pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Mint azt megírtuk, ismeretlenek rálőttek kedden egy osztrák rendszámú kocsira az M5-ös autópálya csen­gelei pihenő­helyénél. Egy ember meghalt, egy pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: MTI-Donka Ferenc

Fotó: MTI-Donka Ferenc

A rendőrségi helyszínelés egész nap tartott a pihenőhely körülbelül 200 méteres körzetében. Az esetről a Bors azt írja: az autó éjjel kettő körül innen akart az autópályára felhajtani, amikor elhajtott mellette egy másik kocsi. A kocsi meg sem állt, a benne ülő ismeretlen tüzet nyitott. Feltehetően ebben az időpontban szemtanú sem járhatott a közelben. A rendőrség csak a haláleset tényét erősítette meg. Bővebb információt az esetről egyelőre nem közöltek.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A delmagyar.hu a helyszínen egy osztrák rendszámú autót látott, a képek alapján a vezető felőli oldalán lőttek be. Azt írják, hogy az autón egyetlen lövésnyom volt, ami egy pisztolyból származhat. Feltehetően a kocsi sofőrje hunyt el, társa pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

    Juhász Árpád, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője annyit mondott, hogy a rendőrök forró nyomon végzik az adatgyűjtést, feltérképezik az áldozat kapcsolatrendszerét. Az ügyben ember­ölés miatt indult eljárás.

    Kommentek:

    Top 16