• Krimi
Faktor

Végzetes évforduló: vérben úszott a férj amikor rátaláltak, a feleség sokkot kapott

A férfi életét már nem lehetett megmenteni.

31 késszúrástól halt meg a férj. (Képünk illusztráció.)

31 késszúrástól halt meg a férj. (Képünk illusztráció.)

Az amerikai Houstonban élő Melgar-házaspár barátait szörnyű látvány fogadta, amikor benyitottak a párhoz: a férjet véresen, egy szekrényhez kötözve találták, ő ekkor már halott volt. A feleség pedig sokkos állapotban, hátrakötött kézzel volt egy székhez rögzítve.

A barátok azért mentek át a párhoz, hogy megünnepeljék Melgarék 32. házassági évfordulóját. Az eset lassan öt éve történt, de csak most tudták lezárni az ügyet.

Az 52 éves férjet 31 késszúrással ölték meg. A feleség azt mondta a rendőröknek, hogy a fürdőben voltak a férjével, amikor hirtelen elsötétült előtte a világ. Azt állította, hogy valaki leüthette őket, ugyanis semmire sem emlékezett. Az ismerőseik is azt gondolták, hogy rablók törtek a párra, de később kiderült, hogy a házból semmi nem tűnt el és betörés nyomát sem találták.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az eset után két évbe tellett, mire a feleséget meg tudták gyanúsítani a gyilkossággal, bár a nő mindvégig ártatlannak vallotta magát, sőt lánya is kitartott mellette - írja a Mirror.

    A gyilkossági per csak most zárult le. Az ügyész szerint a nő tettére a legerősebb indíték férje 500 ezer dolláros életbiztosítása volt.  Az ügyész szerint a nő ujján olyan tisztítószer maradványokat találtak, amit a nyomok eltüntetésekor használt. A most 57 éves nőt a bíróság 27 év letöltendő börtönre ítélte.

    Kommentek:

    Top 16