• Krimi
Faktor

Lónyugtatóval ölték meg Krisztinát, borzasztó dolgokon ment keresztül halála előtt

Krisztina kedvesét is kivégezték.

Közel húsz éve várja kivégzését az a két férfi, akik még az 1990-es években megkínozták és megölték a magyar G. Ferencet és barátnőjét, F. Krisztinát.

Daniel Lugo és Adrian Doorbal ügyében azonban most fordulat jöhet, ugyanis a floridai bíróság újratárgyalja ügyüket. Elképzelhető, hogy megússzák a kivégzést - írja a Bors. Mindez abból a szempontból nem meglepő, hogy az Amerikai Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága 2016-ban úgy határozott, a floridai halálbüntetések kiszabásának rendszere alkotmányellenes. Emiatt az államigazgatási tisztviselők úgy döntöttek, hogy több, kivégzésre szánt fogvatartott ügyét újratárgyalják.

Ferenc az USA-ban szextelefonbizniszből vált milliomossá, a két gyilkos pedig úgy gondolta, ha elrabolják őt és a barátnőjét, kínvallatással kiszedhetik belőlük a bankszámlájuk adatait és luxusvillájuk biztonsági kódját. Doorbal azonban bezúzta Ferenc koponyáját, Krisztinát pedig hiába kínozták, gyenge angoltudása miatt nem tudtak kiszedni belőle semmit. Végül intravénás lónyugtatót adtak neki, és ebbe belehalt. Az áldozatok holttestét fejszével és láncfűrésszel megcsonkították, a testeket olajoshordókban a mocsárba dobták, a testrészeket pedig egy autópálya mellett rejtették el.

Kommentek:

Top 0