• Krimi
Faktor

Megölte a nőt, majd elrabolta a nyolcnapos kislányát

Hónapokkal ezelőtt terhesnek tettette magát, majd megölte a nőt, akit feltehetőleg már néhány éve ismert, ezt követően a gyermekét is elrabolta. Az indítéka egyelőre ismeretlen.

Illusztráció.

Illusztráció.

Egy 27 éves nő meggyilkolásával és a gyermekének az elrablásával gyanúsítja a rendőrség a Dallasban élő Yesenia Sesmast. Az áldozatot múlt hét csütörtökön holtan találták meg a lakásában – írja a CNN.

Todd Ojile, a wichita-i rendőrségtől elmondta, hogy a 34 éves nő a rablást megelőzően több hónappal ezelőtt terhességet tettetett, a nő indítékával kapcsolatban azonban nem osztott meg részleteket. Azt viszont elárulta, hogy hónapokkal ezelőtt Wichitában tartózkodott, majd ezt követően visszatért Dallasba.  

Valószínűnek tartjuk, hogy a gyanúsított és az áldozat már néhány éve ismerte egymást

– tette hozzá.

A Wichita-i rendőrség az FBI-al együttműködve kereste az eltűnt gyermeket, végül szombaton a kora reggeli órákban találták meg, amikor a helyi rendőrség behatolt Sesmas otthonába, ahol a barátjával, a fiával és az unokahúgával élt. A nyolc napos baba már szombaton visszakerült a rokonaihoz.

A gyermek nagybátyja azt mondta, hogy az unokahúga visszakapásával legalább egy részben az elvesztett húgát is visszakapta.

Kommentek:

Top 0