• Krimi
Faktor

Kocsijában bukkantak rá a vérbe fagyott nőre, nagyváradi gyilkosa bárhol lehet - videó

A gyilkos többször rálőtt volt barátnője szerelmére, majd elrabolta és kivégezte a lányt.

A volt barátnőjét megölő Adrian Hladii vérnyomokat hagyott maga után menekülés közben: a nagyváradi alvilág rettegett figurája sérülten menekül. A 24 éves Dalia Duca élettelen testét Hladii BMW-jében találták meg a nagyváradi víztisztító állomás közelében.

Mint azt megírtuk, a rendőrség szerint féltékenység miatt lövöldözött egy férfi Nagyváradon: megsebesítette egy másik férfit, majd elrabolta és agyonlőtte volt barátnőjét.

A rendőrök ujjlenyomatot és vérmintákat vettek az autóból és a környéken, így derült ki, hogy nem csak az áldozat vére van a helyszínen. Dalia Duca holtteste az autóban volt, de vérfoltokat találtak a fűben és a köveken is, amiket már Hladii hagyott hátra. A férfi 50 métert tett meg a Sebes-Kőrös bal partján, majd átkelt a másik oldalra, ahol ugyancsak vérfoltokat találtak a rendőrök.

A legfrissebb hírek szerint csütörtökön reggel több mint 100 rendőr és csendőr bevonásával indult hajtóvadászat Adrian Hladii ellen Nagyvárad határában - írja a Maszol. A nyomozók átfésülik az egész környéket, ahol a Dalia Ducu holttestét is megtalálták. Közben az Agerpres hírügynökség azt írja, hogy a Bihar megyei kórházban megműtötték Adrian Hladii másik áldozatát: a vállon lőtt férfi túl van az életveszélyen.

Kommentek:

Top 0