• Krimi
Faktor

Horror Nagykanizsán: megölte apja exét, majd közösült a holttesttel

A férfi féltékenységből ölt. De nem érte be ennyivel, később nagyanyjára is rátámadt.

A vádirat szerint a jelenleg a huszonéves férfi 2013 nyarán – mint korábban máskor is – segített a nagykanizsai ház körüli munkákban apja volt élettársának, akivel a szakítás után is baráti maradt a viszonya. Fát vágtak, majd a a nő étellel, itallal kínálta a fiatalt, és elmondta neki, hogy a volt élettársát akarja megkérni tetőcserére.

A vádlott ennek hallatán féltékeny lett, mert nem akarta, hogy az asszony újra az apjával legyen. Annyira felidegesítette magát, hogy többször megütötte, majd megfojtotta a nőt. Miután az áldozat már nem lélegzett, a támadó felfektette az ágyra, meztelenre vetkőztette és közösült a halott asszonnyal.

A holttestet nagyjából két héttel később találta meg a fiú apja. Később a fiatal férfi a nagyanyjának élettársára és nagyanyjára is rátámadt. A férfit megverte, az asszonyt pedig a pincébe hurcolta, és egy matracra fektetve fojtogatta, de az idős asszony ki tudott szabadulni. A vádirat kitért arra is, hogy a fiatal férfinak gyerekkora óta magatartási problémái voltak, és felnőttként is gyerekes maradt a viselkedése. Többször “harcolt” Terminátorként vagy Leonidász királyként. Ráadásul az utóbbi években ivott és drogozott, ami az addig is agresszív viselkedését tovább súlyosbította.

A büntetés kiszabásnál a vádlottnak az eljárás alatt felmerült elmebetegségét enyhítő körülményként vette figyelembe a bíróság, csakúgy, mint a részbeni beismerő vallomást - írja a 24.hu. Büntetése tizennégy év börtön és tíz év közügyektől eltiltás.

Kommentek:

Top 0