• Krimi
Faktor

Megrázó részletek: félmeztelenül bukkantak rá az 5 éves kislány holttestére Nagybányán

A gyerek estig nem ért haza a játékból, ezért a keresésére indultak. Több sérülés is látható volt a testén.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Mint azt megírtuk, holtan találtak hétfő este egy délben eltűnt ötéves kislányt Nagybányán. A gyereket megerőszakolták, majd megölték. A rendőrség nagy erőkkel keresi a tettest, már gyanúsítottak is vannak.

A kislány hétfőn délután még a nagybányai Phoenix gyár környékén játszott. Mivel nem tért haza időben, a nővére utánament, de sehol nem találta. Többen a keresésére indultak, és éjfél körül rábukkantak a holttestére az eltűnése helyszínének közelében. A kriminológusok szerint a kislányt megerőszakolta, kínozta, majd megölte az eddig azonosítatlan tettes. A Phoenix vállalat környékét jelenleg is rendőrök fésülik át.

A kislányra 23.20 körül találtak rá a romos épületek között. A gyermek félmeztelen volt, több sérülés is volt a testén. A rokonok csak ekkor riasztották a hatóságokat – írja a Maszol.

A törvényszéki orvosok megerősítették, hogy a kislányt megerőszakolták. Fején egy hatalmas ütésnyom volt, ez okozhatta a halálát. A gyilkosság helyszínéről vér- és DNS-mintákat vettek, kutyákat is bevetettek. A nyomozáshoz közel álló források szerint a gyanúsítottak köre 23 emberből áll, mindannyian kiskorúak molesztásáért elítélt, majd szabadult személyek.

Az első számú gyanúsított egy mindeddig azonosítatlan, szakállas férfi, akit korábban többször is láttak a környéken, amint cukorkával kínálgatta a gyerekeket.

Kommentek:

Top 0