• Krimi
Faktor

Elraboltak egy lányt a hármas gyilkosság helyszínéről

Szombaton a fullertoni rendőröket egy síró kislány hívta fel azzal, hogy a szüleit megölték. A rendőrök a házban három holttestet találtak, valamint két kislányt, akik azt mondták: a nővérüket a gyilkosok elrabolták.

Illusztráció

Illusztráció

A rendőrök vasárnap három embert tartóztattak le a gyilkossággal kapcsolatban: a 21 éves Josh Acostát, a 25 éves Frank Felixet és egy 17 éves lányt, akinek a nevét fiatal kora miatt nem hozták nyilvánosságra - írja a CNN.

A csapat búvóhelyén sértetlenül megtalálták az elrabolt lányt, a 17 éves Katlynn Goodwill Yostot. A rendőrök még nem zárták ki annak lehetőségét, hogy a gyilkosok egyike korábban is kapcsolatban állt a lánnyal.

A rendőröket szombaton riasztották egy családi házba, ahol két férfi és egy nő holttestét találták meg: a 34 éves Chritopher Yost és felesége, a 39 éves Jennifer Goodwill Yost a házban élt két közös kislányukkal és Jennifer lányával, Katlynnel. A harmadik áldozat, a 28 éves William Boucher a család barátja volt. A gyilkosság idején a házban volt még a két kislány is - ők 6 és 9 évesek, és nem esett bántódásuk.

Kommentek:

Top 0