• Krimi
Faktor

Anyja levágott fejével szelfizett az elmebeteg férfi

Egy gyomorforgató gyilkosságot tárgyal a New York-i bíróság: Bahsid McLean elektromos fűrésszel trancsírozta fel édesanyja holttestét, miután a barátja végzett az asszonnyal.

Vallomásában McLean azt állította, hogy nem ő ölte meg az anyját, hanem az egyik barátja, William Harris. De ezek után ő volt az, aki egy fűrésszel feldarabolta a holttestet, és a testrészeket egy gurulós bőröndbe tette. Anyja fejével még egy morbid szelfit is készített - írja a Ripost.

A férfitól a bíró megkérdezte, hogy megbánta-e a borzalmas tettet - McLean válaszától viszont mindenkit kirázott a hideg:

"Nem, nem igazán. Naponta halnak meg emberek. A végén, így vagy úgy, mindenki meghal. Ez az egyetlen, ami biztos: a halál. Az ember azért él, hogy meghaljon."

Szerinte ha Harris nem gyilkolja meg a nőt, akkor más teszi meg. Egy bátor ember pedig McLean szerint képes feldarabolni egy holttestet.

A férfi élete nagy részét elmegyógyintézetben töltötte, és örül a börtönnek is, mert ott gyógyszerek nélkül életi "párhuzamos életét". Ebben a másik valóságban ugyanis ügyvédnek képzeli magát, akinek felesége, gyereke, kutyája és nagy háza is van.

Kommentek:

Top 0