• Krimi
Faktor

Feldarabolta mosolygó gyerekét a kegyetlen anya

Gyertyák, virágok és plüssállatok borítják Albuquerque egyik terét - a lakosok így emlékeztek meg a 10 éves, állandóan mosolygó Victoria Martensről. A mindig vidám kislányt három ember brutálisan meggyilkolta. Egyikük az anyja.

Illusztráció (Fotó: Europress / Spencer Platt - Getty Images)

Illusztráció (Fotó: Europress / Spencer Platt - Getty Images)

A rendőrség három embert tartóztatott le a gyilkosság kapcsán: Michelle Martenst, Victoria anyját, a nő párját és annak unokatestvérét – írja a CNN.

Mikor a rendőrök kiértek Martensék házában, az egyik felnőtt az erkélyről kiugorva próbált menekülni. A lakásban állt a füst, Victoria égő takaróba csavart holttestét a fürdőkádban találták meg a rendőrök. A kislány egyik lábát csak pár ín tartotta, a gyilkosai mindkét kezét levágták.

Az anya vallomása szerint a kislánynak metamfetamint adtak, hogy „lenyugodjon”. A nő párja megerőszakolta Victoriát, miközben az unokatestvére nézte őket. Az anya szerint a férfi az erőszak után megfojtotta a kislányt, míg a férfi azt állítja, hogy semmi köze nem volt a gyilkossághoz, azt az unokatestvére követte el: szerinte a nő megkéselte, majd feldarabolta a lányt. Az anyát leszámítva mindkét gyanúsított komoly bűnözői múlttal bír, Martensnak csak kisebb közlekedési kihágásai voltak.

Kommentek:

Top 0