• Krimi
Faktor

"Baj van, megöltem a feleségem" - 99-szer szúrt Henrik

99-szer szúrta meg feleségét P. Henrik - lánya most mesélt a borzalmakról.

P. Henrik 2015. február 11-én ölte meg feleségét Delej utcai lakásukban. Az asszony korábban nem köszöntötte fel a férfit a születésnapján, és az elfelezett almában véletlenül benne hagyott egy magot, emiatt vesztette el a fejét a férfi. A gyilkosság után a most 59 éves Henrik befújta légfrissítővel és dezodorral a holttestet, és két napig együtt élt vele.

A rendőröket a szomszédok hívták ki, mert aggódtak Katalinért.

Igen, nagyon nagy a baj! Megöltem a feleségemet!

- így fogadta rendőröket a férfi, aki másodfokon 14 éves börtönbüntetést kapott a gyilkosságért. Lánya, Nikolett szerint viszont ez nagyon enyhe büntetés egy életért - főleg, hogy nem ez volt Henrik első gyilkossága.

A férfi ugyanis pár hónappal Katalin megkéselése előtt kidobta az erkélyről a család tacskóját. Bár akkor eljárás indult, Henriket végül nem ítélték el Tücsi meggyilkolásáért. Nikolett szerint azonban ha az állatkínzók börtönt kapnának, anyja még ma is élhetne.

A nő a Lokálnak elmondta, hogy szülei alkoholisták voltak, a pszichiátrián ismerkedtek meg, és az utolsó években naponta 2-3 liter bort is megittak.

Azt mondtam, hogy nekem ebből elég. Az apám harmincháromszor próbált meg öngyilkos lenni, ezeknek egy részét láttam is. Részeg volt, begyógyszerezte magát. Egyszer egy mentősnek azt mondta, hogy azért csinálja ezt, mert unatkozik

- mondta Nikolett, aki inkább elköltözött otthonról, és azóta is hajléktalanszállón él. Mint mondja, sosem fogja tudni megbocsátani az apjának, hogy megölte édesanyját.

Kommentek:

Top 0