• Krimi
Faktor

Gyerekük szeme láttára verte a volt barátnőjét

Az anya, amikor meglátta gyerekét a ház kapujában, lehajolt hozzá, de az apa egyből ütni kezdte, és azt mondta, meg fogja ölni. A férfi be akart menni régi barátnője házába, és közös gyereküket is magával vitte. A kerítésen másztak át, így jutottak a kertbe, onnan a házhoz.

Az apa 29 éves, az anya 24. Mindketten a Hajdú-Bihar megyei Konyáron laknak. Kisgyerekük az első pillanattól kezdve sírva nézte végig a veszekedést és a verést. Hiába kérte apját, hogy hagyja abba, ő tovább ütötte a nőt és közben kiabált, fenyegetőzött. Elvette a nő mobiltelefonját, abból kiszedte a memóriakártyát és összetaposta - írja a police.hu.

Az első pofonok után a férfi azt mondta, menjenek egy olyan helyre, ahol meg tudják beszélni a dolgot. A nő ebbe azért egyezett bele, mert abban bízott, hogy el tud majd szökni, ha kiérnek az utcára, és segítséget is könnyebben kaphat. Ahogy kiértek a kertkapun, a nő egyből rohanni kezdett, de férfi hamar utolérte, és innentől kezdve már a hajánál fogva rángatta az utcán és tovább üvöltözött.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A dulakodásban a nő belekapaszkodott egy kerítésbe. Az egyik ismerőse lakott a házban, aki egyből kijött az üvöltözésre. Az apa ekkor elengedte a nő haját, és próbált nyugodtnak látszani. Az anya odafutott az ismerőséhez. Közben egy másik helyi férfi is megjelent, odaállt a nő és a másik férfi mellé. Már hárman voltak, körülöttük pedig a síró gyerek. Az apa ettől újra ideges lett, megpróbálta megragadni volt barátnőjét, de a két férfi lefogta és elvitték a környékről.

A rendőrség másnap reggel találta meg Konyáron a 29 éves apát, egyből őrizetbe vették.

Top 0