• Belföld
Faktor

Gyerekük halála miatt álltak bíróság elé az oltásellenes szülők, L. Csaba bosszútól tart

A vádirat szerint a kicsi a vitaminhiány miatti vérzékenységtől agyvérzést kapott.

Zárt tárgyalást kért szerdán L. Csaba, mert azt állítja, hogy fenyegetik a családját, és minden napjuk rettegésben telik. A férfi a magyar oltásellenes mozgalom egyik szószólója és laposföld-hívő - írja a Bors.

A feleségével együtt szándékos emberöléssel vádolják: a vád szerint hathetes kisfiuk azért halt meg öt éve, mert nem engedték neki beadni a születéskor kötelező K-vitamint. Amikor a baba rosszul lett, a szülők a vád szerint nem hívtak hozzá orvost, végül csak későn hívták ki az ügyeletet a gyerekhez, de akkor is akadályozták az orvosi ellátást, valamint azt is, hogy a mentő kórházba vigye a babát. A gyereket végül mégis elvitte a mentő, de egy héttel később a kórházban meghalt. A vádirat szerint a vitaminhiány miatti vérzékenységtől agyvérzést kapott.

L. Csaba és felesége szabadlábon védekezhetnek, jelenleg két gyermeket nevelnek. Azt állítják, hogy nem érzik felelősnek magukat. A szerdai tárgyalási napon L. Csaba arról beszélt, hogy rengeteg támadást kapnak.

Az interneten olyan dolgokat írnak emberek, hogy agyon kéne ütni minket. A nevem után egyből a gyerekgyilkos szó szerepel az internetes keresőben. Külön csoportok alakultak azért, hogy minket tönkretegyenek. Szeretném, ha az ítéletet a bíróság hozná meg, és nem az emberek

– mondta a tárgyalás elején L. Csaba. A bíró elutasította a zárt tárgyalásra irányuló kérelmet.

Kommentek:

Top 0