• Külföld
Faktor

Idegen ajánlotta fel a kisfiúnak, hogy hazaviszi: erőszakos lett, amikor a gyerek elutasította

A kilencéves kisfiú nem akart beülni az ismeretlen kocsijába.

Egy nő testvérével és kisebbik lányával a múzeumba tartott november 14-én a kárpátaljai Huszton, ám útközben észrevettek egy rémült kisfiút. A gyerek azt mondta a nőnek, hogy 9 éves, és egy ismeretlen férfi felajánlotta neki, hogy autóval hazaviszi.

A gyerek megköszönte és elutasította az ajánlatot. Az ismeretlen ekkor azonban fenyegetésekkel arra próbálta kényszeríteni az iskolást, hogy szálljon be az autóba. Erre a kisfiú az ellenkező irányba menekülni kezdett. A sofőr úgy gondolta, senki sincs a közelben, ezért még várt néhány percet, majd amikor észrevette, hogy a kisfiú már nincs egyedül, megfordult és a másik irányba elhajtott.

A nő szerint az autó világoszöld volt, a típusát nem tudta megmondani, de valószínűleg külföldi gyártmányú. A gyerek beszámolt a történtekről édesapjának, azonban mire az apa a odaért, az autó már nem volt ott. A kisfiú azt mondta, nem ismeri azt a férfit, életében először látta - írja a Kárpátinfo. A Huszti Kerületi Rendőrségre nem érkezett bejelentés az ügyről.

Kommentek:

Top 0