• Belföld
Faktor

Gyerekgyilkosság Sólyon: megszólalt az édesapa

"Nem tudom, valaha is fel tudom-e majd dolgozni a tündéri kislányom elvesztését" - zokogott az apa.

Hatalmas tragédia rázta meg Sóly faluját: holtan találtak rá a 8 éves Adriennre. A kislányt meggyilkolták, holtteste meztelen volt.

A rendőrség feltételezése szerint egy 15 éves fiú, Ferenc lehet az elkövető. A fiú és a kislány bátyja ismerték egymást. A rendőrség közleménye szerint már elkezdték a gyanúsított kihallgatását.

A BorsOnline munkatársának szombat délután megszólalt a megtört édesapa is. Könnyek között nyilatkozott.

Nem tudom, valaha is fel tudom-e majd dolgozni a tündéri kislányom elvesztését"

– zokogott Győző. "Szokás szerint kint, a ház előtt rollerezett a barátnőivel, de eddig még sosem mentek el. Én bent voltam, éppen fürödtem. Amikor nem volt sehol, azonnal szóltam a rendőröknek, de már csak a holttestét találták meg. Nem ismertem a gyilkosát, egy fiatal fiút emlegetnek. Azt mondták, már el is kapták nem sokkal a bejelentés után, még az este folyamán" – mondta az apa, akit a rendőrök a párjával és 14 éves fiával együtt már kihallgattak.

A lapnak sikerült beszélnie egy férfival, aki részt vett a kislány keresésében, és aki megtalálta a lány véres holmiját.

"Éjszaka elindultunk a folyóparton, kifelé Hajmáskér irányába. Számos rendőr volt a környéken, helikopter is körözött. Egyszer csak a sötétben véres dolgokra bukkantam – idézte fel zaklatottan Gyula. – Az egyik a kislány cipője volt, a másik egy kő, és még több vérfoltot is találtam. A ruháit állítólag a folyóból halászták ki.

Úgy tudom, a kislány kezeit hátrakötözték, a nyakában hurok volt, a fejét pedig szó szerint szétverték" – mondta a férfi.
Kommentek:

Top 0