• Krimi
CsR

Gyerekei szeme láttára végezte ki az anyát az apa

Konyhakéssel végezte ki magyar feleségét Spanyolországban az apa, mert a nő el akarta hagyni őt. 13 éves fia és 11 éves lánya végignézte, ahogy a férfi megöli édesanyjukat, a fiú megpróbálta megvédeni az anyját, súlyosan megsérült.

Mintacsaládként, az északkelet-spanyolországi Benicássima városka egy csendes kis utcájában élt a négyfős család. A nő hosszú évekkel ez­előtt költözött Spanyolországba, ahol Oscar L.-ban megtalálta élete párját. Először egy fiuk, két év múlva egy kislányuk született, és miközben a férj táborokat szervezett, az anya ápolónőként dolgozott a helyi idősek otthonában.

A család egy közeli barátja azonban úgy tudja: Krisztina többször említette, hogy fél a párjától. A szomszédok a tragikus szerda reggelen történteknek is fültanúi voltak. Oscar a konyhakést felkapva végzett nejével.

A 13 éves fiú és a 11 esztendős lány anyját akarta védeni, amikor a férfi már többször lesújtott: mindketten súlyos sebeket kaptak. A beszámolók szerint Krisztina keserűen azt kiabálta: nem bírom tovább! Ekkor hallották a férfi ordítását: megöllek!

A helyi lapok úgy tudják, hogy a nő el akarta hagyni a férfit, új életet akart kezdeni.

"Szerencsére már egyik gyermek sincs életveszélyes állapotban. Az intenzív osztályról napokon belül a traumatológiára kerülhetnek" – mondta a Borsnak Menczer Tamás, a külügyminiszté­rium szóvivője, hozzátéve, a barcelonai főkonzulátus közben minden segítséget megad a családnak. Krisztinát a család Spanyolországban szeretné eltemetni.

Kommentek:

Top 16