• Krimi
Faktor

Botrány a győri szórakozóhelyen: a vendég és az őrök is mást állítanak

Egy férfi azt állítja, hogy ok nélkül megverték, de a bár tulajdonosa szerint nem történt ilyen. A rendőrség nyomoz.

Miután égő cigivel akart átmenni az egyik győri szórakozóhely belterén, két biztonsági őr minden indoklás nélkül ököllel ütni kezdett egy férfit. Állítása szerint még akkor sem hagyták abba a verését, amikor a földön fekve önvédelemből kezeit az arca elé tette. A szórakozóhely tagad, a rendőrségen eljárás indult az ügyben.

A dunaszerdahelyi férfi az Indexet kereste meg azzal, hogy április 14-én, szombaton éjjel a két biztonsági őr rugdosni és ütni kezdte, miután cigivel a kezében látták a benti, fedett részen.

EZT IS AJÁNLJUK:

  "Éjjel három körül a szórakozóhely nyitott terasz részén, a dohányzásra kijelölt helyen cigiztem. A haverom barátnője rosszul lett, kikísérte a taxihoz, és szóltak, hogy menjek én is. Az égő cigivel a kezemben átvágtam a helyiségen, de nem szívtam bele. Két-három másodpercig tarthatott az egész. A kijáratnál négy kidobó állt, az egyikük utánam lépett, és minden felszólítás nélkül deréktájon rúgott" - mondta az ügyről a név nélkül nyilatkozó férfi. Azt állítja, nem tudja, miért hagyták abba a verését, de legalább öt percen keresztül üthették őt a biztonságiak, utána rögtön hívta a rendőrséget. Negyed órán belül két rendőrautó is kiérkezett négy rendőrrel.

  A terasz és a szórakozóhely előtti rész is be van kamerázva, tehát az esetről felvétel is készült. A férfi feljelentést tett a két biztonsági őr ellen. A rendőrök a helyszínen azt mondták neki, be kell vinnie a kórházi látleletet a rendőrkapitányságra.

  Az érintett győri bár tulajdonosa szerint "nem létezik, hogy a biztonsági őrök megvertek bárkit is. Nem arról vagyunk híresek, hogy megverjük a vendégeket, hanem arról, hogy mi vagyunk a legjobb vendéglátósok Győrben."

  A Győri Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

  Kommentek:

  Top 16