• Sport
Faktor

Guardiola bejelentette, hogy hol lesz edző

A Bayern München jelenlegi edzője, Pep Guardiola bejelentette, hogy a következő szezonban egy élvonalbeli angol csapatnál vállal munkát.

Fotó: Europress - Stuart Franklin/Getty Images

Fotó: Europress - Stuart Franklin/Getty Images

A katalán edző most először beszélt az újságírókkal azóta, hogy a Bayern bejelentette, Carlo Ancelotti lesz a csapat következő edzője.

EZT IS AJÁNLJUK:

    „Nagyon egyszerű oka volt annak, hogy nem hosszabbítottam szerződést. A Premier League-ben akarok edző lenni. Szerintem még fiatal vagyok, új kihívásra van szükségem. Úgy érzem, hogy most kell Angliába mennem. Amikor meglesz a csapat, ahova megyek, akkor azt a klub bejelenti. Több ajánlatot is kaptam, de egyelőre semmilyen szerződést nem írtam alá” – nyilatkozta a Barcelonával 14 trófeát nyerő Guardiola, aki Ancelottiról is beszélt.

    „Az edzők jönnek, mennek, de szerintem Carlo Ancelotti tökéletes választás, a legjobbakat kívánom neki. Ez a csapat Heynckesszel és velem is nyert trófeákat, és Ancelottival is sikeresek lesznek a játékosok. Egy Bajnokok Ligája győzelemmel teljessé válna az itteni munkám” – mondta Guardiola, aki állítólag rekordfizetést kaphat a Manchester Ciytől.

    Top 16