• Autó
Autószektor

Görbiczéknek a BL-győzelem mellé Audi is jár

Kérem, hogy ezzel a kézilabdával ne dobjon kapura, ez ugyanis alumíniumból készült, a győri Audi Hungaria munkatársai 3D-s nyomtatóval készítették - fordult Görbicz Anita világhírű kézilabdázóhoz Achim Heinfling, az igazgatóság elnöke azon a rendezvényen, ahol bejelentették, a győri Audi újabb három évre névadó főszponzora marad a magyar bajnok és Bajnokok Ligája győztes női kézilabda csapatnak.

Alumínium kézilabda, 3D-s nyomtatóval készítették az Audi munkatársai.

Achim Heinfling párhuzamot vont a kézilabda és az autógyártás között. Úgy fogalmazott, a hölgyek bátran és szenvedélyesen lépnek pályára, csúcsteljesítményre törekszenek, s ez mozgatja az Audi Hungariát is.

Az igazgatóság elnökre felidézte, az Audi Hungaria 12 évvel ezelőtt kötelezte el magát a csapat támogatása mellett. A több mint másfél évtized alatt Győri Audi ETO KC néven a csapat 465 alkalommal lépett pályára, 16.913 gólt szerzett és 31.740 perc játékidőt töltöttek a pályán.

EZT IS AJÁNLJUK:
  Forrás: Autószektor

  Forrás: Autószektor

  Bartha Csaba, Görbicz Anita, Achim Heinfling és Borkai Zsolt.

  Lenyűgöző az a sikertörténet, amit partnerségünk alatt a csapat megvalósított, tizenegyszer megnyerték a Magyar Kupát, kilencszer a magyar bajnokságot, négyszer pedig a Bajnokok Ligáját – sorolta Heinfling.

  Az Audi pénzzel és autókkal támogatja a csapatot. Az összeg nagyságát nem hozták nyilvánosságra, azt azonban Heinflingtől megtudtuk, huszonegy Audi típusú személygépkocsit bocsátanak a csapat rendelkezésére, amit a játékosok és a vezetők használhatnak a névadó főszponzor jóvoltából.

  Bartha Csaba, Görbicz Anita, Achim Heinfling és Borkai Zsolt Forrás: Autószektor

  Bartha Csaba, Görbicz Anita, Achim Heinfling és Borkai Zsolt Forrás: Autószektor

  A főszereplők autóval is.

  A kézilabda klub nevében dr. Bartha Csaba elnök köszönte meg az újabb három évre szóló támogatást, s úgy fogalmazott, a csapat, csakúgy mint az Audi Hungaria elkötelezett a legmagasabb célok megvalósítása és a kiemelkedő teljesítmény mellett, és reményének adott hangot, hogy a következő három esztendőben is komoly sikereket érnek el közösen.

  A támogatás bejelentésén ott volt Borkai Zsolt, Győr polgármestere is, aki köszöntőjében úgy fogalmazott, az Audi neve összeforrt Győrrel, a csapattal és a sikerekkel.

  Forrás: Autószektor

  Forrás: Autószektor

  TT a gólvonalon: Az Audi és a kézilabda Győrben 12 éve elválaszthatatlanok.

  A győri kézilabda csapat nem csak Audi ETO KC néven indul a hazai és nemzetközi versenyeken, hanem a csapat otthonául szolgáló multifunkciós csarnok is az Audi nevét viseli, az Audi Arénában rendszeresen telt ház előtt rendezik meg a csapat mérkőzéseit, amelyen nagyon gyakran szurkolóként az Audi Hungaria vezetői is ott vannak.

  További cikkekért látogasson el az Autószektor oldalára

  Kommentek:

  Top 16