• Külföld
Faktor

Gondolta volna? Ettől lesz nagyobb orgazmusa a nőknek

Hihetetlen, mi befolyásolja a szexuális életet.

Az amerikai kutatók 373 nőt kérdeztek meg arról, hogy a marihuánahasználat hogyan befolyásolja a szexuális életüket. A Saint Louis Orvosi Egyetem tudósai 176 rendszeres kannabiszhasználóval és 197 olyan nővel készítettek interjúkat, akik egyáltalán nem fogyasztják a kábítószert. Kiderült, hogy a marihuánafogyasztók sokkal intenzívebben élik meg a szexualitásukat, mint azok, akik nem élnek ilyesmivel – írja az IFLScience.

A nőgyógyászok a marihuánahasználatról, a szexuális étvágyukról, az orgazmusuk mértékéről, a szex közbeni fájdalomérzetről és a hüvely nedvességéről kérdezték a résztvevőket, valamint arról is, mennyire élvezik általánosságban a szexet. Kiderült, hogy a kannabiszt fogyasztó nők 68,5 százaléka jobban élvezi a szexet, 60,6 százalékuk többször kívánja meg az együttlétet, és 52,8 százalékuk nagyobb orgazmusokról számolt be.

A kutatók két dolgot azonban megjegyeznek a tanulmánnyal kapcsolatban: az ilyen, saját bevallásra épülő kérdőívek hitelessége mindig megkérdőjelezhető, hiszen nem lehet leellenőrizni, a résztvevők valóban igazat mondanak-e. Azt is érdemes tisztázni, hogy korábbi, egerekkel végzett kutatások már kimutatták a kannabisz-származékok és a szexualitást befolyásoló hormonok kapcsolatát.

Kommentek:

Top 0