• Sport

Német bajnokin lőtt gólt a magyar játékos - videó

A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban FSV Frankfurt-Duisburg meccset rendeztek. A Frankfurt második gólját Kalmár Zsolt szerezte, a magyar játékost a 71. percben cserélték le.

Fotó: fsv-frankfurt.de

Fotó: fsv-frankfurt.de

A Bundesliga 2-ben a 24. fordulót rendezik hét közben. Ma kezdőként lépett pályára Kalmár Zsolt a FSV Frankfurt csapatában, ellenfelük az utolsó helyen álló Duisburg volt. Mindkét csapatnak fontos lett volna a három pont megszerzése, mert egyaránt a kiesés elkerülése a cél mindkét együttesnél.

A mérkőzés első félidejében a Frankfurt 1-0-ra vezetett, sőt a magyar középpályás révén már 2-0 volt az állás a 48. percben. Ez volt a magyar játékos első gólja új csapatában, a Frankkfurt télen a RasenBallsport Leipzig együttesétől vette kölcsön.

Kalmár gólja:

A kétgólos előny ellenére nem nyerni a frankfurti csapat, mert bár a 65. percben már 3-1 volt az állás, a Duisburg egyenlíteni tudott.

Ma egy másik magyar is pályára lépett a Bundesliga 2-ben, Gulácsi Péter az első helyen álló Leipzig csapatában védett végig, amely 3-1-re nyert a Heidenheim ellen.

Top 0