• Belföld
Faktor

Fordulat jöhet a gödöllői tragédia ügyében, amelyben a fiatal Zsófia vesztette életét

Megszólalt a gyanúsított ügyvédje az esettel kapcsolatban.

Fordulatot tartogathat a Turay Ida Színház munkatársának halálával végződő tragédia ügye. A megvádolt férfi ügyvédje szerint ugyanis a nyomozók felületes munkát végeztek.

A 24 éves B. Zsófia tavaly jú­liusban hazaérkezett gödöllői házához, és amikor kiszállt kocsijából, hogy kinyissa a kaput, egy férfi ült az autójába, majd megpróbált elhajtani vele. Zsófia belekapaszkodott a kocsiba, végül az autó az árokba borult, és maga alá temette a lányt, aki a helyszínen életét vesztette. Sz. Lajos ezután elsétált a helyszínről.

Sz. Lajost kezdetben nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsították, ám ez a minősítés a későbbiekben halált okozó közúti veszélyeztetéssé enyhült. A férfit ezenkívül jármű önkényes elvételével és bódult állapotban vezetéssel is meggyanúsították - írja a Bors. Ám a férfi ügyvédje szerint az ügy további fordulatokat is tartogathat.

Több beadványt is benyújtottam a bíróságnak, sok olyan anomália, rendellenesség van ebben a történetben, amit egyelőre nem szeretnék nevesíteni. Álláspontom szerint ennek egy viszonylag egyszerű megítélésű ügynek kellene lennie, ehhez képest a nyomozóhatóság felületes, eljárásjogilag kifogásolható munkát végzett

– mondta a portálnak az ügyvéd. A per szerdán kezdődik a Gödöllői Járásbíróságon.

Kommentek:

Top 0