• Krimi
Faktor

Családja hazavárja Lajost, aki begyógyszerezve gázolta halálra a gödöllői Zsófit

A férfi újra élettársával és gyermekével akar élni, és erre minden esélye megvan.

Még mindig gyászolják Gödöllőn a tragikus körülmények között elhunyt B. Zsófit. A Turay Ida Színház tragikus sorsú munkatársa nyolc hónapja hunyt el, amikor egy begyógyszerezett férfi elrabolta az autóját.

Itt történt a baleset.

Itt történt a baleset.

Fotó: Mészáros Annarózsa

A Turay Ida Színház egykori munkatársa, B. Zsófi tavaly július 28-án, késő este az otthona előtt kiszállt a kocsijából, hogy kinyissa a kaput. Sz. Lajos épp arra járt, beugrott a volán mögé, kitolatott, majd pár másodperccel később a kocsijáért kapaszkodó lánnyal együtt az árokba borult. A férfi segítségnyújtás nélkül elszaladt a helyszínről, hátrahagyva Zsófit, aki a saját autója alatt halt meg. A lány egy nappal korábban ünnepelte 24. születésnapját. A rendőrök másnap találták meg a begyógyszerezett Sz. Lajost, akinek szülei a bosszútól tartva elbujdostak - írja a Lokál.

Mindig elszorul a szívem, ha eszembe jut, mi történt azzal a szegény lánnyal. Nagyon sajnálom őt és a családját. Meggyőződésem, hogy baleset történt. Lajos a tragédia napján összeomlott, mert elhagytam. Egy veszekedés után fogtam a két hónapos kisfiunkat, és hazaköltöztem a szüleimhez. Lajos ezt nem tudta elviselni: begyógyszerezte magát és ráivott. Talán ha akkor kicsit türelmesebb vagyok, Zsófi ma is él, az élettársam pedig nem kerül börtönbe. Most abban bízom, hogy a fiam édesapja házi őrizetbe kerül és húsvétra talán újra együtt lehet a család. Eldöntöttem, amint kiengedik Lajost, visszaköltözöm hozzá

– mondta a lapnak Sz. Lajos élettársa, Zsanett. A férfit korábban nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsították, de már csak rablással és halált okozó közúti veszélyeztetéssel, illetve segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják. Ezért pedig, 5-től 15 évig tartó szabadságvesztést kaphat.

Kommentek:

Top 0