• Belföld
Faktor

Sírva emlékeztek vissza a szülők, bocsánatot kért a Zsófi halálát okozó férfi

"Mindenki sérült ebben a történetben. Kérem, hogy bocsássanak meg!"

Elkezdődött a tárgyalás a Turay Ida Színház munkatársának halálával végződő gödöllői autóstragédia ügyében. A 36 éves Sz. Lajos gyógyszer és alkohol hatása alatt el akart hajtani Zsófia autójával, ezt a házuk kapuját nyitó nő észrevette, belekapaszkodott a kocsiba, de a férfi gázt adott. Pár méter után árokba hajtott az autóval, ami maga alá szorította a fiatal nőt. Zsófia a helyszínen elhunyt.

Aznap este hallottam, hogy megjön Zsófi és nyitja a kaput. Majd hallottam, hogy indulatosan veszekszik valakivel. Ki­mentem, de sem a lányomat, sem az autót nem láttam. To­vábbmentem az utcán, és akkor megláttam az árokban a kocsit és alatta Zsófit. Segítséget akartam hívni, de addigra a közelben lévők már riasztották a mentőket

– emlékezett vissza a tragédia estéjére István, Zsófia édesapja, aki azt mondta, teljesen a lányá­ra vallott, hogy az autó után szaladt, mindig kiállt magáért. Az édesapa vallomását könnyezve hallgatta végig Zsófia édesanyja, aki többször elsírta magát a tárgyaláson, amikor a tragédia estéjét részletezték.

A 36 éves Sz. Lajos ellentmondott korábbi vallomásainak. Azt elismerte, hogy elkötötte az autót, és hogy ő okozta a halálos balesetet, azt azonban tagadta, hogy észlelte az autóba kapaszkodó lányt - írja a Bors. Holott korábban többször úgy emlékezett, miután kikászálódott, észrevette a kocsi alatt fekvő testet.

Teljes szívemből sajnálom, szeretnék személyesen bocsánatot kérni a családtól, hogy fájdalmat okoztam. Nem akartam bántani a lányt. Mindenki sérült ebben a történetben. Kérem, hogy bocsássanak meg!

– fordult a tettes Zsófia édesapjához, aki rezzenéstelen arccal hallgatta a férfi szavait.

Kommentek:

Top 0