• Krimi
Faktor

"Torkom szakadtából ordítottam neki" - kiderültek a gödi tragédia részletei

Többen is szemtanúi voltak, ahogy a vonat halálra gázolta a gödi tinédzsert, aki nem hallotta a figyelmeztetéseket, mert fülhallgatót viselt.

Ahogy arról a Faktor is beszámolt, a Pest megyei Gödön egy fiatal lányt gázolt el a Budapestről érkező vonat. A 17 éves Viktóriának esélye sem volt a túlélésre. A mozdonyvezető fékezett és dudált, amikor a lány a sínre lépett, de ő nem hallotta, mert fülhallgató volt a fülében.

"Szerdán délután történt ez a borzalom, most is képtelen vagyok elhinni" – mondta el a Blikknek Tibor, aki a tragédia pillanataiban éppen a megállóban volt, így közelről nézte végig, ahogy Viktóriát elüti a beérkező vonat.

Illusztráció.

Illusztráció.

EZT IS AJÁNLJUK:

  "A torkom szakadtából ordítottam neki, hogy vigyázzon, mert jön a vonat, de ő nem reagált, csak jókedvűen lépkedett telefonnal a kezében, egyenesen a halálba. Mintha csak ebben a percben történt volna, úgy hallom a fülemben a csattanást, amit néma csend követett" – emlékezett vissza Tibor, akit azóta is rémálmok gyötörnek, képtelen másra gondolni.

  A lap több szemtanúval is beszélt, akik ott voltak a tragédia pillanatában. Mindannyian egybehangzóan állítják, hogy a lány fejhallgatót használt, arra koncentrált, ezért sétálhatott gyanútlanul a vonat elé. Pedig az itt lakók pontosan tudják, hogy ez kifejezetten veszélyes vasúti átjáró, ahol nagyon óvatosan és körültekintően érdemes közlekedni, hiszen voltak már rémisztő esetek.

  "Már több baleset is történt, a vonatok nagyon gyorsan jönnek, nem ritka hogy 100 kilométer/órás sebességgel. Sajnos, a sínpályának csak egy rövid része látható be, ezért érdemes kétszer is körülnézni" – vélekedett egy középkorú nő.

  A Blikk beszélt a fiatal lány egyik ismerősével, aki elárulta, hogy Viktória a tragédia előtt egy jó barátját köszöntötte születésnapja alkalmából telefonon.

  "Nagybeteg édesanyjával és két testvérével élt Viki, az édesapja, úgy tudom, szintén komoly betegségei miatt egy intézetben van. Nagyon kedves lány volt Viki, még suliba járt" − árulta el a család egyik jó ismerőse.

  A Blikk információja szerint Viktória édesanyja sokkot kapott, amikor megtudta, hogy imádott lányát soha többé nem ölelheti magához, mert végzetes baleset érte. A rendőrség vizsgálja az esetet.

  Kommentek:

  Top 16