• Belföld
Faktor

Nehezen dolgozza fel a történteket a HÉV vezetője, vért ad Virágnak

A lányt kórházban kezelik, a hírek szerint túl van az életveszélyen.

Csütörtök reggel ütött el a HÉV egy 15 éves lányt Kistarcsán, a zsófialigeti megállóban. A Bors most azt írja, hogy sikerült megmenteni a fiatal lábát, de sok vérre van szüksége. Testvére és a közeli barátok a Facebookon kérték, hogy aki tud, segítsen, adjon vért Virágnak. A Bors úgy tudja: így tesz a sofőr is, aki a szerelvényt vezette.

A baleset óta sokkos állapotban van, de úgy gondolom, hogy ez érthető. Folyamatosan a történtek pörögnek a szemei előtt, és a lányért aggódik. Ezért gondolt arra, hogy vért nagyon szívesen adna neki, ha azzal megmenti az életét. Találkozni azonban még nem szeretne Virággal, mert kellemetlenül érezné magát. Úgyhogy az egyik kijelölt helyre készül, hogy irányított véradással juttassa el a vérét a kórházba. Szeretné, hogy a lány meggyógyuljon, és a tragédia csak rossz emlék maradjon

– mondta a lapnak a vezető egy közeli barátja. Október eleje óta karbantartás miatt csak az egyik vágányt használják a HÉV-ek azon a szakaszon, ahol a baleset történt, vagyis adott esetben olyan irányból érkeznek, ahonnan egyébként megszokásból nem számít rá az ember. A pálya ugyanakkor jól belátható.

Kommentek:

Top 0