• Belföld
Faktor

Mozdulatlanul hevert a sárvári pár az úton, otthagyta őket a gázoló

Az asszony a férjét szólongatta, de a férfi elvesztette eszméletét.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Két fiatalnak köszönheti az életét egy elgázolt és cserben hagyott sárvári házaspár. Máté és Ádám rögtön látták, hogy nagy a baj.

Egy autó ugyanis elütött egy házaspárt, de a sofőr nem állt meg segíteni, hanem teljes gázzal továbbszáguldott. Csupán a kocsi néhány leszakadt alkatrésze maradt szétszóródva a helyszínen. Az asszony és a férje két helyi fiatalnak köszönheti az életét.

Amikor az Alkotmány utcáról jobbra fordultunk, észrevettük, hogy valaki fekszik az út szélén. Azt hittük, hogy egy hajléktalan, megálltunk segíteni, nehogy valaki véletlenül is áthajtson rajta. Amikor odamentünk, csak akkor láttuk, hogy egy hölgy fekszik az út szélén, az orrából folyik a vér. Az asszony eszméleténél volt, a férjét szólongatta

– me­sélte a Borsnak Ádám.

A férfit nem is láttuk, mert a közeli bozótban feküdt eszméletlen állapotban. Azonnal hívtuk a rendőröket és a mentőket, akik szerencsére hamar kiértek.

A házaspárt rögtön kórházba vitték, az állapotuk válságos, életveszélyes. Többen is állítják, hogy egy ezüst­színű kocsi gázolhatott, az egyik helybeli férfi látni vélte az elsuhanó autót. A gázolót elfogták.

Kommentek:

Top 0