• Belföld
Faktor

Kisbabájával együtt gázolták el Orsolyát, halottnak hitte gyermekét

A nő is és a gyerek is súlyosan megsérült. Megszólalt az ügyben a sofőr is.

Zebrán történt a gázolás. (Képünk illusztráció.)

Zebrán történt a gázolás. (Képünk illusztráció.)

Három hónapos babájával a kezében, zöld lámpánál lépett az úttestre Orsolya, amikor elütötte őket egy autó Budapesten. Az anya ösztönei még esés közben is működtek, próbált úgy fordulni, hogy óvja a kicsit.

Mint azt megírtuk, a szerda kora délutáni balesetben mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek. A Bors információi szerint az autósnak és az édesanyának is zöld jelzése volt, amikor meg­történt a baj. A piros Suzukit vezető, 63 éves Zs.-né Erika előbb átengedte a gyalogosokat, majd gázt adott, viszont az utánuk kilépő édesanyát nem vette észre. A gázolás a főváros XII. kerületében történt, a Csaba és a Maros utca kereszteződésében.

Mindketten felcsapódtak a kocsira, aminek a szélvédője behorpadt és pókhálósra tört. Az édesanya a földre érkezés pillanatáig szorította magához gyermekét, majd maga mögé tette. A kocsiból először úgy láttuk, hogy a kisfiú már nem is él, ezért a tapasztalt elsősegélynyújtó fiam egyből kipattant a kocsiból, hogy újraélessze. Az anyukának szanaszét voltak törve és természetellenes irányban álltak a kezei, a feje pedig vérben úszott. A fájdalomtól és a pániktól megállás nélkül kiabált. Még most is hallom, ahogy sikította: meghalt a kisbabám, meghalt a kisbabám

- mondta a portálnak egy szemtanú. A helyszínre érkező orvosok azt állították, hogy a baba látszólag jobb állapotban van, mint az anyja. A gázoló asszony teljesen kiborult, azt mondta, hogy kivárta, amíg a gyalogosok elfogynak, majd gázt adott. Arra hivatkozott, hogy a szerencsétlen anyuka hirtelen lépett ki, és egy oszlop miatt nem vette észre őket.

Kommentek:

Top 0