• Külföld

Gazdag családok gyerekei mészároltak le 23 embert az iszlám nevében, ők azok

Tanult, gazdag családból származó fiatal gyilkolt Bangladesben, a 7 fős társaságból 6-ot megöltek a hatóságok, az ő fotóikat közölték a helyi lapok.

A Dzsamáati Mudzsahid Banglades (JMB) nevű betiltott fundamentalista szervezethez tartoztak azok a fiatalok, akik Dakkában 23 túszt gyilkoltak meg. A külföldiekből, zömében japánokból és olaszokból álló túszokat a dakkai diplomata negyedben lévő Holey Artisan nevű étteremben fogták el, a helyi hatóságok szerint, kihegyezett, machete típusú fegyverrel mészárolták le.

A 7 támadó közül 6-ot lelőttek, csupán egyikük maradt életben, őt kihallgatták a hatóságok. A lelőtt fundamentalisták fotóját és nevét nyilvánosságra hozták, a belügyminiszter azt mondta, szinte kivétel nélkül jól szituált, gazdag családokból származnak, tanult fiatalemberekről van szó. Amikor a kommandósok behatoltak a kávézóba szörnyű látvány fogadta őket, vértócsák voltak mindenhol és halott emberek feküdtek a földön. Az ország vezetése elítélte a támadásokat, mondván ez nem tesz jót sem az országnak, sem pedig Banglades békés, muzulmán lakosságának - írja az Emirates247.

Kommentek:

Top 0