• Külföld
Faktor

Részletek a nagymegyeri üzletasszony haláláról, gyanús körülményeket talált a rendőrség

A 40 éves nő nemrég nyitott új kávézót a településen.

Rejtélyes módon halt meg a szlovákiai Nagymegyeren egy magyar származású üzletasszony, a 40 éves M. Szilvia, akinek holttestét egy garázsajtóra felakasztva találta meg párja és egyik gyermeke. Ekkorra az asszony már órák óta halott lehetett a nyomozás eddigi állása szerint - írja a Blikk.

Bár a rendőrség nem zárja ki az öngyilkosságot, könnyen lehet, hogy a haláleset fura körülményei miatt a kétgyermekes anyuka gyilkosság áldozatává vált. Külföldi sajtóértesülések szerint a középkorú nő kezei és lábai össze voltak kötözve, a feje pedig egy zsákkal volt letakarva. A környékbelieket sokkolták a történtek, Szilvia mindig mosolygós volt, kellemes természetű, még a kocsiból is integetett, ha meglátta az ismerősöket.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Szilvia előző munkáját a közelmúltban elvesztette, ezután vágott bele férjével együtt egy új vállalkozásba, és megnyitott egy kávézót a település központjában. „Kedves vendégeink! Ezen a héten rövidített nyitvatartással várjuk Önöket, vasárnap pedig teljesen zárva leszünk. A jövő héttől, szomorúan és lehet, hogy kicsit lassabban, de a lehető legzökkenőmentesebben biztosítjuk az Önök szórakozásához szükséges italokat, és hétvégére egy kis házi rétessel is kedveskedünk” – olvasható a családi vállalkozás közösségi oldalán.

    A rendőrség elrendelte az elhunyt asszony boncolását, hogy fény derüljön arra, pontosan hogyan is veszítette életét a nő. Ez a vizsgálat adhat magyarázatot arra, hogy ő maga hozta-e meg a keserves döntést, vagy megölték-e.

    A szlovák hatóságok nem adtak ki tájékoztatást arról, hogy bűntény miatt folytatnak-e vizsgálatot. A Blikk kereste a Nagyszombati Kerületi Rendőrkapitányságot, de egyelőre nem kaptak választ. Senkit nem tartóztattak le a nyomozás során. Az asszony gyermeke nem szeretett volna nyilatkozni.

    Top 16