• Külföld
Faktor

Gábor Zsazsa haza akar jönni

A 99 éves Gábor Zsazsa már nagyon beteg, régóta ágyhoz van kötve. Év elején tüdőfertőzés következtében kialakult légzési nehézségekkel szállították kórházba, majd pár nappal később saját kérésére hazaengedték, ahol férje, Frédéric von Anhalt gondoskodott róla. Utolsó kívánsága, hogy Magyarországon haljon meg.

A 72 éves herceg most felesége újabb kívánságát igyekszik teljesíteni, mégpedig azt, hogy utolsó napjait, szülőhazájában, Magyarországon tölthesse.

"Miután februárban kihoztam a klinikáról, megkért rá, hogyha ezen túl lesz, szeretné, ha visszamennénk Budapestre. Idén nyáron csapunk egy hatalmas évfordulós partit, aztán elkezdem szervezni, hogy vihetném végleg haza őt" - mondta Frédéric. Zsazsa pályafutása 1936-ban kezdődött, amikor is megnyerte a Miss Hungaryt, a magyar szépségkirálynőnek járó címet. 1941-ben Hollywoodba költözése után, hamar hírnevet szerzett magának a színészi teljesítményével és szépségével. 1958-ban Golden Globe-díjat is kapott és saját csillaga van a Hírességek sétányán - írta a hirado.hu.

Top 0