• Krimi
Faktor

Fúvócsővel lőttek meg két embert a hídon

Egy férfi és egy nő a San Franciscóban a Golden Gate hídon sétált át, mikor abszurdnak tűnő támadás történt: valaki egy fúvócsővel meglőtte őket. A nyilak a lábukon okoztak sérüléseket, a rendőrség nyomoz az ügyben.

Fotó: California Highway Patrol

Fotó: California Highway Patrol

Pénteken egy biciklis járőrt intett le egy férfi a San Franciscó-i Golden Gate hídon, akinek a lábából állt ki a kis fém nyílvessző. A közel tizenhárom centis nyílvesszőnek több, mint a fele mélyedt bele a férfi bőrébe – írja a Fox News.

A járőr kihívta a mentőket, és míg ellátták a férfit, egy nő csatlakozott hozzájuk – őt egy ugyanolyan nyíllal a térdén lőtték meg. A mentősök mindkét nyílvesszőt kivették még a helyszínen.

EZT IS AJÁNLJUK:

    „Még sosem hallottam ilyesmit. Elég véletlenszerűnek tűnik a támadás, az áldozatok egyike sem tűnik kifejezett célpontnak, és egyik sem vitázott senkivel sem az elmúlt napokban” – mondta a járőrszolgálat szóvivője.

    A hatóság lefoglalta mind a két nyílvesszőt, és megvizsgálják, hogy nem volt-e rajtuk valamilyen káros vegyi anyag. A rendőrség átnézi a támadásról készült biztonsági videókat, és folytatja a nyomozást.

    Top 16