Faktor

Furcsa nyugdíjasokra gyújtották a házat, bentéghettek mindketten

Felgyújtottak egy családi házat Saint-Georges-de-la-Couée-ben. Egy hetven körüli német nyugdíjaspár lakott benne, néhány éve költöztek Franciaországba, hogy ott éljék le idős éveiket.

A rendőrség szerint az biztos, hogy a házat felgyújtották. Nem zárják ki, hogy maguk a nyugdíjasok gyújtották fel, de inkább az a valószínű, hogy nem ők voltak. Hanem egyszerűen valaki vagy valakik rájuk gyújtották a házat. Ami viszont szintén meglepő, hogy nem találják a holttestüket. Ugyan csontokat találtak, de nem lehet egyelőre megmondani az összeégett, elszenesedett csontmaradványokról, hogy egyáltalán emberi csontokról van-e szó.

Ugyanakkor a német házaspárt mindenki furcsának találta a francia kisvárosban. A férj szenvedélyes vadász volt és páratlanul goromba ember. Mindenkivel üvöltözött, a feleségével is. De állítólag az asszony sem volt különösebben kedves. Sőt. Az is meglepő volt, hogy teljesen külön életet éltek, soha nem látták őket együtt a kisvárosban.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Felmerült az is, hogy ők gyújtották fel a házat, mert valamiért menekülni akartak a környékről, viszont mindkettejük autója a ház előtt áll.

    A rendőrség egyelőre - hivatalosan - eltűntként keresi őket, bár meggyőződésük, hogy már nem élnek. És persze nyomoznak a gyújtogatás miatt. Emellett DNS-mintát vettek a házaspár Németországban élő lányáról, hogy a talált csontok DNS-ét összehasonlítsák a lányéval.

    Top 16