• Krimi
Faktor

Óriási tömegbaleset: több mint húsz autó ütközött az 52-esen

Többen meg is sérültek az ütközésben.

Illusztráció.

Illusztráció.

Baleset miatt lezárták az 52-es főutat Fülöpszállás előtt, a Kisizsák és Fülöpszállás közötti útszakaszon pénteken, a balesetben húsznál is több jármű érintett, négyen megsérültek - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

Az eddigi adatok szerint nyolc teherautó és tizenhét személyautó érintett a balesetben, amelyben egy ember súlyosan, hárman könnyebben megsérültek.

Az érintett útszakaszt a hatóságok lezárták a forgalom előtt.

A police.hu tájékoztatása szerint 7 óra körül két közlekedési baleset történt, így a főutat lezárták. Az érintett útszakaszon az út- és látási viszonyok időközben oly mértékben tovább romlottak, hogy a kisizsáki bekötőút és Solt között további balesetek történtek, amelyekben összesen nagyjából 20-30 jármű érintett. A közlekedést a jeges út és a köd nehezíti.

A Baon pedig arról számolt be, hogy a tömeges baleset a vasúti átjárótól nagyjából 400 méterre történt, és közel 3 km hosszan több járművet is érint. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint 8 teherautó és legalább 17 személyautó érintett az 52-es úton, Fülöpszállás előtt történt ütközésben.

Kommentek:

Top 0