• Külföld
Faktor

Ájult nőt mentettek az óriáskerékből, csupa vér volt

A 21 éves nő elaludt a játékon.

Egy fülöp-szigeteki nő egy hosszú munkanap után szeretett volna kikapcsolódni barátaival, de ez kis híján az életébe került.

Guyguy Salvador, a 21 éves fodrász négy barátjával indult a közeli vásárba Surigao Del Surban július 26-án. A nő fárasztó napon volt túl, ezért ahogy felszállt az ott felállított óriáskerékre, el is aludt annak kabinjában. Ez majdnem végzetesnek bizonyult: hosszú haját ugyanis becsípte az óriáskerék gépezete, és elkezdte letépni a fejbőréről.

"Sosem éreztem még ilyen fájdalmat. Mikor megláttam a vért és felfogtam mi történt, elájultam" – nyilatkozta Guyguy az eset után. A Daily Mail közzétette a videót, amin jól látható, ahogy az ájult nőt kiemelik a kabinból.

Guyguyt azonnal kórházba szállították, ahol bekötözték a sebeit, majd bőrátültetésen esett át. A nő 6 hét után, hétfőn hagyhatta el a kórházat, most otthon lábadozik.

"Sokat gondolkodtam a történteken azóta, azt kívánva, bárcsak visszamehetnék az időben. De ami történt, megtörtént" – mondta a szerencsétlenül járt nő. "A seb még mindig be van gyulladva, de hálás vagyok, hogy élek. Imádkozom, hogy meggyógyuljon a fejbőröm és olyan lehessek, mint voltam" - tette hozzá.

Kommentek:

Top 0